hemmapysslaren79

Alla inlägg under september 2014

Av hemmapysslaren79 - 21 september 2014 07:16

Hade hela lördagskvällen för mig själv, så självklart var jag tvugen att gå ned och handla nåt gott, men som vanligt när man kommer ned blir man antingen sugen PÅ ALLT som finns eller så inget alls, men iaf plockade åt mig en chips påse och en gott och blandat. När jag väl hade knökat ned mig i soffan framför en film var det dock inget som lockade, öppnade salt & blandat och tog 4 godisar, öppnade inte ens chipsen så ganska bra jobbat ändå liksom :) Ja ja det får ligga kvar, är väl alltid nån som äter upp det tillslut. Men värt liksom?


 


Dagliga morgonpromenaden är gjord, och nu står lite frukost sedan städning på schemat, underbara söndagar liksom :)

Av hemmapysslaren79 - 20 september 2014 09:53

Ja då var man inne i värmen igen då, man känner på mornarna att vi börjar gå mot kallare tider.

Sitter med en kopp te i handen och googlar recept, får nog bli en bakdag idag, vill baka hemmagjort bröd.. Hemmagjorda tekakor har jag hittat ett bra recept på så det får det nog bli till att börja med :) Så gott att ha i frysen och bara plocka upp när man vill ha en, sen är jag så himla trött på allt köpebröd just nu.

Nån som har nåt tips på nåt annat gott bröd man kan baka, ska va relativt lättbakat då jag tröttnar lätt annars : D



Ser ut att bli en fin dag idag med, underbart!!!

Av hemmapysslaren79 - 20 september 2014 06:26

GOD MORGON!

 

Då var det Lördag då, tittar ut och man ser knappt en meter framför sig ute, lika dimmigt varenda morgon har det vart denna veckan. Men ska ge mig ut på min dagliga morgonromenad, minst en halvtimma i alla fall, och på vägen skall jag posta ett paket, ja hoppas mottagaren blir glad och nöjd :)


Skriver mera senare idag, ville bara säga GOD MORGON så nu har jag gjort det 2 gånger..ler.. !!!

Bloppis-annons
Av hemmapysslaren79 - 19 september 2014 14:55

Säljer här ca 1000 stycken bokstavspärlor, A-Z med vit platta och färgade bokstäver. Pärlorna skickas per vikt vilket mostsvarar ca 1000 st! 

ca 4x7mm, storlek hål: 1mm   // 99kr porto INGÅR i priset!

 

 

 

 

Hobby & Samlarprylar, Säljes - Skövde (Västra Götalands län)
Pris:    99:-
 
Av hemmapysslaren79 - 19 september 2014 13:14

Nope det var INTE det paketet jag hade väntat på tyvärr, så får väl vänta ytterligare några veckor gissar jag på, trist, trist.. Men jag fick dock mina SUPERFINA tomteberlocker/ hängen så då passade jag ju direkt på att göra ett par örhängen av tomtarna, juligt värre ju :D

 

Av hemmapysslaren79 - 19 september 2014 12:24

Fått en paketavi i brevlådan så på väg ned till affären nu, hoppas, hoppas att det är paketet jag väntat på i EVIGHETER!!!!

Av hemmapysslaren79 - 19 september 2014 11:55

Fredag idag och solen skiner, ändå är humöret inte på topp, så mycket runt om som händer och sker som man inte kan styra över.. Men satte mig då ned och plockade med lite armband då får man tankarna på nåt annat vilket är jätteskönt!

 

Skall slänga i mig en liten smoothie här så man får lite ny energi sedan ge mig ut på en 30 minuters promenad för att rensa tankarna lite det gör alltid susen!

 

SÅÅÅ glöm nu inte att delta i tävlingen om ni vill va med och tävla om ett set med 3 armband med DIN EGEN text!

 

http://hemmapysslaren79.bloggplatsen.se/kategori/283377-tavlingar/

 

 

 

Av hemmapysslaren79 - 18 september 2014 07:49

Först blir det en promenad nu på morgonen sedan så skall jag sätta mig och jobba på en beställning jag har fått, hoppas kunna få klart det idag så jag hinner skicka det ikväll så det hinner fram innan helgen! Färgerna är mestadels rosa och svart, jag hoppas det skall bli okej :) Väntar fortfarande ivrigt på en stor beställning som ALDRIG tycks vilja hitta fram, är så segt att bara gå och vänta, speciellt när man verkligen behöver en grej som är i med :S Sådär kul, hoppas det dyker upp med posten idag!

 

 

Nä dags att sätta fart!



GLÖM NU INTE ATT DELTA I TÄVLINGEN OM NI VILL HA ARMBANDEN :)

Ovido - Quiz & Flashcards