hemmapysslaren79

Alla inlägg under augusti 2014

Av hemmapysslaren79 - 31 augusti 2014 08:01

Te, alvedon, sova, pyssla lite, sedan sova lite till, ja det var väl typ så min dag såg ut igår, lite bättre idag , inte lika hög feber och inte lika ont i halsen tack å lov! Kvällen avslutades med en film, kan inte minnas när jag / vi kollade på film 2 kvällar i rad, är det tecken på höst eller? Kollade i alla fall på The other women med Cameron Diaz, jag tyckte den va helt okej, blev en del skratt :)

Mysigt att krypa upp i soffan med en kudde och en filt och ha resten av familjen runt omkring sig!


Idag skall jag sitta och skissa lite på hemmet, vi har planer på att göra om lite hemma, jag har kommit in i ett stadium där jag vill ha så lite grejer som möjligt i ett rum, inte massa småpill som gör det svårstädat, utan stilrent enkelt och öppna planlösningar. Är ju uppe i en storrensning som ni vet ha klart sedan tidigare inlägg :)


Sedan har jag även börjat fundera på hur årets julkort skall se ut, gör dem sklart själv och vill ha klart dem i GOD TID (haha sjukt inte ens september ännu;) ) MEN vet att hösten kommer va totalt fullspäckad så!

Bloppis-annons
Av hemmapysslaren79 - 30 augusti 2014 07:16

Tuffa knappar i olika utförande, porto tillkommer på priset..

 

 

Bild 1: Hjärtformade Rödluvan knappar strl ca:25*22 mm, 10 stycken / 15kr

 

 

Bild 2: Knappar jultomtar, strl ca 19*14 mm. 10 stycken / 15kr

 

 

Bild 3: Bilknappar i 5 olika färger 10 stycken av varje, strl ca: 19*11, 50 stycken / 29 kr

 

 

Bild 4: Julknappar, 10 stycken av varje motiv, strl ca: 15mm, 30 stycken / 19 kr

 

 Bild 5: Paket med 70 knappar enligt bild, 10 stycken av varje sort, strl ca 15mm, 70 stycken / 39kr

 

 

 Bild 6: Paket med 90 knappar,10 knappar av varje färg enligt bild, strl ca 15mm, 90 stycken / 49kr

 

 

 

Hobby & Samlarprylar, Säljes - Skövde (Västra Götalands län)
Pris:    15:-
 
Av hemmapysslaren79 - 30 augusti 2014 06:01

Igår hade vi fredagsmys, såg på film åt lite gott, eller det stod på bordet iaf, jag hade ingen lust för att äta nåt, kände mig konstig.. Filmen var inte jättebra Bad Neighbours med Zac Efron, lite kul in i mellan men inte sådär jätterolig som jag trodde den skulle vara. Blev lite för mycket av allt.


I vart fall så vaknade 4 imorse, ont i halsen, snuvig till max och feber :( Inte kul idag då barnen har massa aktiviteter, dottern skall iväg och spela fotboll bortamatch och sonen skall spela cup här hemma hela dagen och jag ligger sjuk..


Halvligger/sitter just nu och försöker få i mig en kopp the, har redan tryckt ned 2 alvedon vilket inte är det lättaste när man är svullen i halsen och har vansinnigt ont. Men detta va väl bara att räkna med då skolorna dragit igång igen. Bara hoppas på att det är snabbt övergående!

Bloppis-annons
Av hemmapysslaren79 - 28 augusti 2014 11:55

Set med armband till salu, pris står under varje bild + porto tillkommer på det, samfraktar självklart om ni vill ha fler grejer från mina andra bloppisar bara kika och säg till i så fall!

 

   BILD 1: Lila flerradigt armband, EJ hemmagjort 35kr

 

BILD 2: Set med 3 armband, kan även användas var för sig. "ROSA" 60kr + porto.

 

 

BILD 3: Set med 3 armband, kan även användas var för sig. "GRÖNT" 60kr + porto.

 

BILD 4: Set med 3 armband, kan även användas var för sig. "TURKOST" 60kr + porto.

 

BILD 5: Set med 3 armband, kan även användas var för sig. "ORANGE" 60kr + porto.

Smycken, Säljes - Skövde (Västra Götalands län)
Pris:    60:-
 
Av hemmapysslaren79 - 28 augusti 2014 11:39

Solen skiner och det känns ju helt underbart efter allt regn som kommit nu i Augusti, varit ute på en kort promenad, blev bara 20 min men bättre än inget, hoppas på en till ikväll. Pysslandet blir det inte heller så mycket av men har fått gjort 4 set idag och igår i af med armband, rosa, turkost, orange och grönt, lite kul med blandade färger och inte samma hela tiden.


Kommer lägga upp en del under bloppisannons senare så kika gärna in igen :)


 
( det lila är dock EJ hemmagjort, men skall börja med egna sådana hade jag tänkt )


Nu skall jag fortsätta ensa lite, mitt projekt storstäd är inte klart än på låååånga vägar, tog mig lite vatten över huvudet men kommer bli kanon när det blir klart är jag säker på!

Av hemmapysslaren79 - 26 augusti 2014 15:36

Städet började bra, samlat ihop 1 säck med grejer som ska slängas, 3 påsar kläder som skall till myrornas eller vad det är nu är för klädcontainrar vi har här nere. Lite kläder som ska säljas, typ 1 ny barnoverall, flera klänningar från dottern som aldrig ens är använda osv Men så mitt i allt så råkade jag trampa på en geting, aj aj, ont ont kan jag säga.. Blev inte mycket mer gjort på benen kan jag säga men däremot suttit och rensat pärlor och allt sånt. Sedan gått igenom massa papper och ja sånt man kan göra sittandes :)

Nu är det dock dags för att börja fixa lite mat, blir quesadillas med tacofärs, brukar va uppskattat och enkelt att göra :)

Men först ska jag avnjuta denna jordgubbsdrink (utan alkohol)


Av hemmapysslaren79 - 26 augusti 2014 10:06

Vad händer idag då? Jo storstädning står på schemat och då menar jag verkligen STORSTÄDNING, det lär nog iofs ta mer än en dag..ler.. då jag skall rensa ur ALLA skåp och alla garderober, slänga, ge bort, sälja allt som inte används, trött på att det är överfullt överallt så nu skall jag ta tag i allt på riktigt.. Känner att jag ger mig in på nåt helt vansinnigt just nu, men så skönt det skall bli när jag är klar :)

 

 

Bloppis-annons
Av hemmapysslaren79 - 26 augusti 2014 09:00

Säljer ut lite av mina smyckespåsar / organza påsar, fina till att ha när man ger bort smycken eller till bröllopet att ha en liten gåva till dina gäster i. Säljes i 9 pack för 10 kr enligt bilder. Behöver du mer än 9 så fråga så kanske jag kan ordna det, har mer av vissa nämligen.

 

9st påsar/ 10 kr. Välj en färg av dessa nedan eller blanda, valet är ditt.  Frakt tillkommer enligt postens tabell!

 

Bild 1

 

BILD 2:  

 

BILD 3:  

 

BILD 4:    

BILD 5:  

BILD 6:  

BILD 7:  

BILD 8:  

BILD 9:  

BILD 10:

 

BILD 11:    

BILD 12:  

BILD 13:

 

BILD 14:

 

BILD 15:

 

BILD 16:

 




Övrigt, Säljes - Skövde (Västra Götalands län)
Pris:    10:-
 
Ovido - Quiz & Flashcards